Cazare Craiova | Pensiuni Craiova | Hoteluri Craiova

Informatii, poze, opinii despre cazarea in Craiova, Dolj.

Pensiunea Dragonul de Aur

Capacitate de cazare: 6 locuri | Stele/Margarete: 3

Informatii

Oricum v-ati fi imaginat vreodata adevarata arta culinara, aici o veti gasi mai mult decat atat. Iar de-ati cauta mistere printre miresme nerostite, drumul ar trebui sa se opreasca intr-un popas la noi.

Arheologii gusturilor de mii de ani ne fac acum dovada tezaurului legendar, intr-un periplu mistic prin toate cele opt traditii culinare chinezesti. Bucatarul nostru chinez a dovedit ca este o buna alegere pentru multi din clientii nostrii. Restaurantul ii multumeste si pe cei mai pretentiosi clienti.

Daca aveti nevoie de o sala de conferinte de pana la 30 de locuri, este locul cel mai indicat. O pensiune intima si linistita, foarte eleganta si curata. Pensiunea are sase camere (3 single, 3 matrimoniale).

Daca sunteti in trecere prin Craiova nu ratati ocazia de a va convinge de serviciile deosebite pe care vi le punem la dispozitie.

Servicii

TV
Modalitati plata
Facilitati interior
Activitati culturale
Divertisment
Sport si Agrement

Date Contact

Telefon: 0251.426.942
Adresa: strada Unirii nr. 156, Craiova, Dolj

Nota: Siteul nostru este un ghid cu informatii legate de cazarea in Craiova, pentru oferte de cazare intr-o anumita locatie va rugam sa contactati direct hotelul/pensiunea folosind datele de contact.

Alte optiuni pentru Dumneavoastra: