Cazare Craiova | Pensiuni Craiova | Hoteluri Craiova

Informatii, poze, opinii despre cazarea in Craiova, Dolj.

Hotel Plus

Capacitate de cazare: 58 locuri | Stele/Margarete: 3

Informatii

Plus Hotel Craiova este unul din cele mai noi hoteluri aparute pe harta municipiului Craiova. Este situat in zona de sud-est a orasului, in imediata vecinatate a Vamii Craiova si de asemenea a platformei industriale Ford.

Plus Hotel va sta la dispozitie cu un total de 58 locuri de cazare, distribuite in 16 camere single, 12 camere twin(2 paturi), 7 camere cu pat matrimonial si 2 apartamente. Plus Hotel este cea mai buna optiune pentru oamenii de afaceri care ne viziteaza orasul, aflandu-se situat in apropierea firmei Plusauto – dealer FORD, supermarketului Selgros si a altor obiective industriale din zona.

Toate camerele din hotelul nostru sunt dotate cu: telefon, televizor LCD 51cm (9 canale tv digitale), conexiune internet, minibar, grup sanitar propriu cu cabina de dus inchisa, lavoar si oglinda. Climatizarea se face cu un sistem modern de ventiloconvectoare, chiller si centrale termice. Hotelul dispune de un total de 40 locuri de parcare, pazite si supravegheate video (parcare gratuita).

Imprejurimi:

Hotelul este situat in zona de sud-est a Craiovei, in apropierea numeroaselor obiective industriale ce isi au sediul aici: Platforma Ford, Vama Craiova, Compania Topway, Compania Plusauto-dealer Ford, Compania Arabesque, supermarketul Selgros; pozitie care il recomanda a fi alegerea optima pentru oamenii de afaceri care ne viziteaza orasul.

Servicii

Aer conditionat.
Mic dejun inclus.
Acces internet.
Parcare pazita.
Rent-a-car.
Seif.

Date Contact

Telefon: 0351.467.305/0733.100.200
Adresa: strada Caracal nr. 254 (iesirea spre Caracal), Craiova, Dolj

Nota: Siteul nostru este un ghid cu informatii legate de cazarea in Craiova, pentru oferte de cazare intr-o anumita locatie va rugam sa contactati direct hotelul/pensiunea folosind datele de contact.

Alte optiuni pentru Dumneavoastra: