Cazare Craiova | Pensiuni Craiova | Hoteluri Craiova

Informatii, poze, opinii despre cazarea in Craiova, Dolj.

Hotel Craiovita

Capacitate de cazare: 80 locuri | Stele/Margarete: 3

Informatii

Hotel Craiovita a fost dat in folosinta in anul 1989, fiind complet renovat si modernizat in anul 2006. Situat in Cetatea Banilor, la intrarea in Craiova dinspre Drobeta Turnu Severin, Hotelul Craiovita se afla asezat in mijocul unei oaze de liniste si verdeata fiind inconjurat in partea de sud-vest de Parcul Craiovita.

Locatia cuprinde: camere single, double twin si matrimoniale, apartamente, 3 sali de restaurant, teren sintetic de sport si o parcare generoasa de 70 locuri. La exterior se afla multa verdeata, singura sursa de zgomot fiind b-dul ce se afla la 50 m de hotel. Receptia este moderna cu mult spatiu,bar de zi si un acvariu cu pesti rari.

Hotel Craiovita pune la dispozitia turistilor sai 40 spatii de cazare structurate in camere single, camere duble si apartamente pentru oameni de afaceri. Camerele sunt clasificate la doua si trei stele si dispun de baie cu dus sau cada, cablu TV, aer conditionat, servicii de internet, telefon in camera, spalatorie, room service, bar si frigider. Apartamentele sunt dotate cu LCD, jacuzzi, camera de zi generoasa, bar si birou.

Restaurantul dispune  si de 3 sali distribuite astfel:
Sala – 550 de persoane (salonul rosu)
Sala – 270 de persoane (salonul portocaliu)
Sala – 170 de persoane (salonul auriu)

Personalul restaurantului ofera clientilor servicii impecabile, o diversitate de preparate din gastronomia romaneasca si internationala, vinuri de vinoteca si bauturi fine.

De asemenea, in cadrul restaurantului se organizeaza:
– evenimente de familie: nunti, botezuri, aniversari, petreceri, banchete;
– evenimente de firma: reuniuni (intalniri de afaceri, prezentari oficiale), training(seminarii, cursuri), congrese, conferinte.
Pentru cei care doresc putem sa punem la dispozitie, in sistem rent a car,  limuzina, putand petrece zile de neuitat la Hotelul Craiovita.

Servicii

Restaurant.
Sala de conferinte.
Acces internet.
Room Service.
Parcare proprie 70 locuri.
Serviciu de inchiriat limuzina pentru diferite evenimente mondene.

Date Contact

Telefon: 0251.487.217
Adresa: Str. Severinului, nr. 11, Craiova, Dolj

Nota: Siteul nostru este un ghid cu informatii legate de cazarea in Craiova, pentru oferte de cazare intr-o anumita locatie va rugam sa contactati direct hotelul/pensiunea folosind datele de contact.

Alte optiuni pentru Dumneavoastra: