Cazare Craiova | Pensiuni Craiova | Hoteluri Craiova

Informatii, poze, opinii despre cazarea in Craiova, Dolj.

Hotel Casa cu Tei

Capacitate de cazare: 28 locuri | Stele/Margarete: 4

Informatii

Hotelul Casa cu tei este un vechi monument arhitectonic al Craiovei construit in 1901 in stil Art Nouveau. Astazi aceasta cladire a fost extinsa, renovata si modernizata oferind oaspetilor sai confort la standardeĀ  internationale.

Avand 14 camere hotelul nu se adreseaza oricarui tip de client ci mai degraba clientelei de afaceri veniti in Craiova. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, televiziune prin cablu, mini-bar, birou de lucru, acces internet, parcare privata.

Designul deosebit al fiecarei camereĀ  subliniaza increderea noastra in crearea marilor momente ale vietii printr-o atentie deosebita la detalii. Tarifele de receptie includ micul dejun. Sunt acceptate toate tipurile de carti de credit majore.

Elegantul restaurant al hotelului Casa cu tei este locul potrivit pentru o calatorie gastronomica, ce va va face sa va intoarceti de fiecare data cu placere. Veti fii incantati de atmosfera calda si ambientul rafinat.

Hotelul se afla in centrul orasului si a fost deschis in decembrie 2008.

Servicii

Restaurant.
Mic dejun inclus.
Sala conferinta.
Telefon cu acces direct.
Aer conditionat.
Parcare proprie.

Date Contact

Telefon: 0372.981.433/0744.432.520
Adresa: strada Amaradia, nr. 4, Craiova, Dolj

Nota: Siteul nostru este un ghid cu informatii legate de cazarea in Craiova, pentru oferte de cazare intr-o anumita locatie va rugam sa contactati direct hotelul/pensiunea folosind datele de contact.

Alte optiuni pentru Dumneavoastra: