Cazare Craiova | Pensiuni Craiova | Hoteluri Craiova

Informatii, poze, opinii despre cazarea in Craiova, Dolj.

Hotel Bavaria

Capacitate de cazare: 4 locuri | Stele/Margarete: 21

Informatii

Hotel Bavaria dispune de spatii de cazare structurate in camere double, apartamente Junior, apartamente Senior. Puteti alege intre 5 camere cu pat matrimonial si 10 camere cu 2 paturi. Toate aceste 15 camere sunt dotate cu: telefon, TV-satelit cu canale in limba engleza si alte limbi, precum si cu minibar, birouri incapatoare, bine luminate, baie cu dus, toaleta, chiuveta si uscator de par. Mobila deosebita, din lemn masiv de cires, intregeste impresia generala de lux si rafinament.

Trei apartamente formate dintr-un hol, living si dormitor cu pat matrimonial. Dormitorul si livingul sunt dotate fiecare cu televizor si telefon. Nu lipseste minibarul. Mai puteti gasi o baie dotata cu dus, chiuveta si toaleta.

Trei apartamente formate fiecare dintr-un living si un dormitor mai spatioase, care pot fi transformate intr-o singura incapere, datorita usilor pliante ce le despart. Din dotare nu lipsesc televizoarele, telefoanele si minibarul. Baia are dus, chiuveta, toaleta, bideu si o cada deosebita.

Daca sunteti un utilizator al internetului, nu va trebui sa renuntati la lumea electronica pe timpul sejurului. Puteti folosi chiar in camera dumneavoastra adaptoare si modemuri, precum si calculatorul care va sta non-stop la dispozitie gratuit la receptie pentru a trimite si a primi email-uri sau orice alte servicii. De asemenea toate camerele si apartamentele sunt prevazute cu un modern sistem de climatizare si izolatie fonica.

Servicii

Restaurant.
Sala de conferinte cu o capacitate de 100 locuri, dotata cu videoproiector, ecran de protectie, flipchart.
Parcarea se afla la 15 metri de hotel, fiind sigura si gratuita.

Date Contact

Telefon: 0251.414.449
Adresa: strada Caracal, nr. 3, Craiova, Dolj

Nota: Siteul nostru este un ghid cu informatii legate de cazarea in Craiova, pentru oferte de cazare intr-o anumita locatie va rugam sa contactati direct hotelul/pensiunea folosind datele de contact.

Alte optiuni pentru Dumneavoastra: